1.برای مشاهده و دریافت محتوای آموزشهای آفلاین، باید به داشبورد خود در صفحه فراخوان مراجعه کنید.
2. پیشنهاد میکنیم که برای فراگیری آموزشها عجله نکنید و قدم به قدم پیش بروید؛ ابتدا به قسمت دوره آموزشی در داشبورد خود بروید.
قدم اول: مطالعه دو مقاله مربوط به نوآوری اجتماعی
قدم دوم: شناخت محیط و مسئله اجتماعی (آقای قیدرلو)
قدم سوم: بوم ایده پردازی (آقای پاینده)
قدم چهارم: بوم ناب (آقای اوهانجانیانس)
قدم پنجم: طراحی ارزش پیشنهادی (آقای هاشمی)
قدم ششم: روش ارائه مؤثر (آقای حمیدیا)
3. پس از فراگیری آموزشها، به جهت تکمیل اطلاعات، باید یک بوم ناب مبتنی بر خصوصیات و ویژگیهای ایده خود، طراحی کنید (توجه داشته باشید که بوم ناب شما باید مبتنی بر آموزشهای آقای اوهانجانیانس باشد).
4. در مرحله آخر (با توجه به آموزشهای آقای حمیدیا) نهایتاً در یک ویدیو 3 دقیقهای ایده خود را ارائه کرده و آن را ارسال کنید. (فایل راهنمای ضبط و ارسال ویدیو را از اینجا دانلود کنید)
5. در صورت تمایل شما می توانید یک فایل ارائه مکتوب در چند اسلاید (پیچ دک) به همراه ویدیوی خود ارسال کنید.
تذکر:
در صورت هر گونه مشکل و یا سوال در فرآیند آموزشهای آفلاین و تکمیل مستندات ایده خود، میتوانید از راهبران خود کمک بگیرید. (شما پس از ثبتنام اولیه و دریافت لینک کانال فراخوان در ایتا، با راهبر خود آشنا شدهاید.)
ممنون